“Wij zijn er weer” concert

Het was een bijzondere anderhalf jaar voor Harmonie Crescendo – KNA Gramsbergen. Waar het orkest in normale tijden elke woensdagavond bijeenkwam om met ruim zestig man muziek te maken, hebben de leden dat de afgelopen tijd door de coronacrisis moeten missen. Hoewel spelen met een heel orkest niet mogelijk was, bleven ze binnen de vereniging niet stilzitten. Er werd gerepeteerd in kleine groepjes en ensembles. Afgelopen winter, toen de coronacrisis zich op een dieptepunt bevond, bleven de leden elkaar online zien, tijdens een pubquiz of een masterclass. Afgelopen zomer kwamen daar dan eindelijk de verlossende versoepelingen. Het orkest ging na de vakantie weer van start, en op de woensdagavond zit de repetitiezaal in De Binder als vanouds weer vol.

Crescendo-KNA is weer uit de startblokken, en niet zonder doel. Zaterdag 20 november staat het vertrouwde najaarsconcert op de planning; de eerste uitvoering na de coronacrisis. Nog even en Crescendo-KNA kan weer van zich laten horen: we zijn er weer!

🕐 Aanvang: 19.30 uur
📍 Locatie: De Binder, Gramsbergen
🎟️ Gratis toegang, vrije gift

✅ Wij vinden de gezondheid van u en ons belangrijk. Daarom houden we de richtlijnen van het RIVM en de GGD aan. Een geldige QR code in de CoronaCheck app is verplicht voor dit concert.