Kerstmuziek voor de deur

Woensdag 23 december worden de straten van Hardenberg en Gramsbergen gesierd met blaasmuziek van Harmonie Crescendo-KNA. Als afsluiter van het jaar zullen verschillende ensembles van de vereniging dit jaar op straat optreden. 

Repeteren zat er niet in voor het orkest de afgelopen weken, laat staan een concert. Toch wilde de vereniging het jaar muzikaal afsluiten. En als luisteraars niet naar het orkest kunnen komen, komt het orkest naar hen toe, was de insteek van Harmonie Crescendo-KNA. Het orkest, dat normaal uit 63 muzikanten bestaat, splitst zich op in ensembles, die op woensdag 23 december zullen optreden op verschillende plekken in Hardenberg en Gramsbergen.

Naast de optredens in de straten, gaan de ensembles langs de deur met wel een heel bijzonder kerstcadeautje: een muzikaal telegram. Men kan een ander opgeven, met een leuke boodschap erbij. De ensembles bezorgen deze telegram aan huis, met een kerstliedje als toegift. Aanmelden voor de muzikale telegram kan via secretaris@hcgkna.nl.