De muzieklessen binnen onze vereniging worden verzorgd door gediplomeerde muziekdocenten.
Margreet Datema: Dwarsfluit

Ik ben Margreet Datema-Stauttener, docente dwarsfluit en woon in Schoonebeek (zuid-oost Drenthe). Ik startte, na enkele jaren blokfluit te hebben gespeeld, op 14-jarige leeftijd met dwarsfluitlessen op de Streekmuziekschool Noordwest Veluwe te Harderwijk. Eerst bij Gerda Kwakkel, later bij Elly Groen. Na de middelbare school ging ik dwarsfluit studeren op het conservatorium te Zwolle bij Piet Reijns en later bij Hans Bolland. Ik studeerde af in 1977.

Naast het dwarsfluitensemble voor volwassenen  in Coevorden leid ik ook een kinderkoor en begeleid ik koren. Ook organiseer ik met mijn collega’s dwarsfluit onder andere fluitdagen. Als uitvoerend musicus speel ik bij koren en samen met mijn man Willem Datema (organist en kerkmusicus). Ook vorm ik een duo met pianiste Joke Altelaar.

Marianne Bosch: Klarinet

Marianne is op 5 jarige leeftijd begonnen met AMV lessen en na dit jaar is ze doorgegaan met klarinet spelen. Later heeft ze hier ook nog dwarsfluit en piano aan toegevoegd. De liefde voor de klarinet was toch het grootst en daarmee heeft ze aan het conservatorium gestudeerd. De eerste fase in Zwolle bij Frans de Jong en de tweede fase in Enschede bij André Kerver.

Marianne is verbonden als klarinetdocent aan muziekschool Borne en de Vriezenveense Harmonie, als klarinet- en saxofoon docent aan Muziekvereniging Enter en als klarinet- en AMV docent aan Crescendo / KNA.

Suzanne Boer: saxofoon

Jan Jager: Trompet

Henri Gerrits: Trombone en bariton

Marleen Verhoeff: Slagwerk