Muzikale dag voor Harmonie Crescendo – KNA

Op zaterdag 15 juni hebben we tijdens de Avondvierdaagse in het centrum van Hardenberg een gaaf concert gegeven! Dit keer samen met een combo en 2 zangeressen, voor ons een keer heel wat anders, maar super leuk!

Terwijl er veel toeschouwers zaten te wachten op de wandelaars, genotoen ze van bekende nummers als 99 Luftballons, Door de wind en Proud Mary. Maar ook Elvis Presley en een Nederlandsche Medley mochten niet ontbreken.

Dit alles onder leiding van onze enthousiaste dirigent Jody van Overbeek. Gezien de vele positieve reacties viel dit concert in de smaak, erg leuk om te horen!

‘s Avonds hebben onze leerlingen van zich laten horen tijdens een voorspeelavond bij Dorpshuis “De Binder” in Gramsbergen. Best spannend om voor een volle zaal met je docent, samen met een medemuzikant of zelfs in je eentje te spelen. Maar ze hebben het allemaal super knap gedaan. Met dank ook aan hun docenten: Marianne Bosch, Rolf Dekker en Margreet Datema.

We hebben helaas ook afscheid genomen van Margreet Datema. Zij heeft meer dan 30 jaar dwarsfluitles gegeven en gaat nu stoppen. Margreet, bedankt!

 

 

   

 

       

 

 

 

Reageren