Jody van Overbeek nieuwe dirigent Harmonie Crescendo – KNA

Met ingang van 1 september 2023 staat het groot orkest onder leiding van dirigent Jody van Overbeek. Na een intensieve sollicitatieperiode met een succesvolle proefdirectie heeft het orkest gekozen voor Jody als nieuwe dirigent. Jody volgt, na een periode van 4 jaar, Wim Booij op. Tijdens het zomeravondconcert op 19 juli heeft het orkest afscheid genomen van Wim. In een mooie speech werd Wim bedankt voor zijn inzet en tijd. Tijdens de toegift, Les Gendarmes de St. Tropez, droeg Wim het stokje officieel over aan Jody. Wij wensen Jody veel succes en plezier. Het eerste officiële optreden van Jody met het orkest zal zijn op 14 oktober tijdens de gemeentevlag.

Ook hebben wij tijdens dit concert afscheid genomen van onze dirigent van het jeugdorkest, Ramon Nijland. De functie van dirigent voor ons jeugdorkest is nog altijd vacant. Wil je meer weten? Kijk dan op onze vacaturepagina!

Wij wensen Wim en Ramon veel succes in de toekomst en willen hen bedanken voor de inzet voor onze vereniging de afgelopen jaren. Wim en Ramon, hopelijk tot ziens op een van onze concerten!